Hårdmetall

Precisionsverktyg och slitdetaljer •

Slipspindelförlängare

Vi är specialister på att tillverka slipspindelförlängare. Vårt företag är i dag marknadsledande inom segmentet precisionsverktyg i Hårdmetall. De förlängare som vi producerar brukas av företag som arbetar med CNC-styrda slipmaskiner och slipskivor för bearbetning med hög precision. Förr var noggrannheten helt beroende av yrkesskickligheten hos den fackman som utförde själva slipningen. I dag har yrkesmannen ersatts av automatiska maskiner som ställer höga krav såväl på spindeln som infästningen i själva slipskivan. Vi bemästrar tekniker för att ta fram spindlar och förlängare som skräddarsys för specifika uppgifter.

Verktyg i hårdmetall av högsta kvalitet

Hos oss hittar du precisionsverktyg som klarar exceptionella krav. Vår produktion är flexibel och anpassningsbar efter kundens krav och önskemål. Slipspindelförlängarna tas fram för att passa såväl specifika maskiner som slipskivor. I dagsläget tillverkar vi kvalitativa produkter som klarar av bearbetning av olika typer av material med minimala toleranser. Vi besitter de kunskaper som krävs om sammanfogning av stål och hårdmetall. Genom åren har vi tagit fram slipspindelförlängare till flera av de mest välkända fabrikanterna av slipmaskiner. Vi kan erbjuda låga produktionskostnader och en god tillgänglighet avseende olika typer av spindlar och förlängare.

Det finns många anledningar att välja våra slipspindelförlängare

Slipskivorna i dagens slipmaskiner kräver ett högt tryck. Våra slipspindelförlängare bidrar till precision och noggrannhet genom:

 • Kasttoleranser som klarar varvtal på upp till 200 000 rpm
 • En låg vikt som motverkar kritiska egenfrekvenser
 • En styvhet som är utformad för att hålla för ett ansenligt tryck

Vi är specialister på prisvärda slipspindelsförlängare

Tveka inte att ta kontakt med oss när ditt företag är i behov av slipspindelförlängare av allra högsta kvalitet. Vårt ständigt växande utbud av precisionsverktyg i hårdmetall garanterar ett utmärkt resultat. Vi är stolta över att vara en leverantör av marknadsledande innovationer som håller löften om perfekt precision och hög effektivitet. Hos oss arbetar kunniga medarbetare som gärna förser dig med den information du behöver när du funderar på att ta del av vårt utbud. Vår personal ser till att du får ett personligt bemötande.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter ett företag som är specialister på högkvalitativa precisionsverktyg och slitdetaljer i hårdmetall.

  Adress:

  Telefon:

  E-post:
  offert@hardmetall.se

  Orgnr:

OM OSS

När du söker efter ett företag som är specialister på högkvalitativa precisionsverktyg och slitdetaljer i hårdmetall.

Hårdmetall.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. X kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Adress
Postnummer
Ort

offert@hardmetall.se