Hårdmetall

Precisionsverktyg och slitdetaljer •

Övrig produktion

Vår verkstad är alltid igång med att producera diverse verktyg och produkter med hårdmetall som är tålig och håller hög kvalitet. För oss är det viktigt att erbjuda dig som kund service i toppklass och ett brett utbud av tjänster som möter dina behov. Vi tillverkar olika typer av precisions- och mätverktyg som håller höga krav på fina toleranser i både hårdmetall och stål. Vi erbjuder även tillverkning av olika slitdelar, tolkar, punchar och pulverpressverktyg i hårdmetall om det finns behov av det. Vi har även möjlighet att erbjuda dig en bred typ av olika legobearbetningsoperationer med fokus på slipning och sänk- och trådgnistning.

Produktion av hårdmetall som är tålig och av hög kvalité

Oavsett vad du vill producera kan du vara trygg med att vi har både maskinerna, kunskapen och erfarenheten att få jobbet gjort inom satta tidsramar. För oss spelar inte arbetets omfattning någon roll, utan för oss är resultatet det viktigaste och att du blir nöjd över det vi producerar. Vi ställer höga krav på oss själva, vilket syns i det engagemang och hårda arbete vi lägger ner på varje uppdrag. Du ger oss en beställning med antal, vi sköter sedan resten. Välkommen att kontakta oss på X om du har mer information om vår övriga produktion av hårdmetall, så besvarar vi din förfrågan inom kort.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter ett företag som är specialister på högkvalitativa precisionsverktyg och slitdetaljer i hårdmetall.

  Adress:

  Telefon:

  E-post:
  offert@hardmetall.se

  Orgnr:

OM OSS

När du söker efter ett företag som är specialister på högkvalitativa precisionsverktyg och slitdetaljer i hårdmetall.

Hårdmetall.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. X kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Adress
Postnummer
Ort

offert@hardmetall.se