Hårdmetall

Precisionsverktyg och slitdetaljer •

Om oss

Kompromisslös kvalitet och leveranssäkerhet

X har i över Y år tillverkat och levererat spikverktyg och slipspindelförlängare. Vi är stolta över att vara leverantörer till många världsledande producenter av CNC-styrda slipmaskiner för precisionsarbeten. Vår enskilt största produkttillverkning är spikverktyg avsedda för spiktillverkningsindustrin. Den långa erfarenheten har givit oss omfattande kunskaper om de olika maskinerna som våra verktyg används med och kunskap om vilka metallsorter som passar bäst för respektive verktyg. I vår spikverktygstillverkning hittar du bland annat klämbackar, klippknivar och stämplar.

Ett brett sortiment för den specialiserade industrin

För att vi på X ska kunna erbjuda de bästa verktygen marknaden har att erbjuda, vill vi ligga i framkant när det gäller vår maskinpark. Genom att kontinuerligt förnya och utveckla den, kan vi svara upp till kundens behov och önskemål. I dag kan vi producera det mesta inom vårt branschområde och vi vet att det inte är många verkstäder som innehar så många olika typer av maskiner som vi har.

Noggrannhet in i minsta detalj

Vår maskinpark i kombination med kunniga och noggranna maskinförare och tekniker, är bland annat det som har skapat vår framgång med specialiserad tillverkning av verktyg. Vi tar fram små till medelstora serier och vill vara en pålitlig samarbetspartner för våra kunder.

I dag kan vi erbjuda en större bredd av produkter än någonsin tidigare och har även mätverktyg, pulverpressverktyg samt legoslipning.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter ett företag som är specialister på högkvalitativa precisionsverktyg och slitdetaljer i hårdmetall.

  Adress:

  Telefon:

  E-post:
  offert@hardmetall.se

  Orgnr:

OM OSS

När du söker efter ett företag som är specialister på högkvalitativa precisionsverktyg och slitdetaljer i hårdmetall.

Hårdmetall.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. X kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Adress
Postnummer
Ort

offert@hardmetall.se